Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالفضل پرپنچی مدیر کل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه در راستای هم افزایی و ترویج سنت پسندیده قرض الحسنه باید از ظرفیت‌های موجود در جامعه برای خدمت به نیازمندان بهره ببریم، گفت: بر اساس تعامل و هماهنگی‌های انجام شده با مرکز رسیدگی به امور مساجد مبلغ یک میلیارد تومان در این صندوق سپرده‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق تعاملات انجام شده و براساس ضوابط صندوق قرض الحسنه امداد ولایت این سپرده گذاری با هدف کمک به نیازمندان معرفی شده از طرف مرکز رسیدگی به امور مساجد انجام شده است که در آن متقاضی دریافت تسهیلات از طرف مرکز به صندوق امداد ولایت معرفی و بعد از احراز هویت تسهیلات به وی پرداخت می‌شود.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه مرکز رسیدگی به امور مساجد پیش از این نیز در صندوق امداد ولایت سپرده گذاری داشته است، یادآور شد: این مرکز پیش از این دو میلیارد تومان در صندوق امداد ولایت سپرده گذاری کرده بود که ۴۰۰ نفر از نیازمندان معرفی شده از تسهیلات صندوق بهره‌مند شدند.

پرپنچی خاطر نشان کرد: ترویج و نهادینه سازی فرهنگ قرض الحسنه در جامعه، پرداخت حداکثری وام‌های قرض الحسنه به صورت هدفمند، اخذ کمترین کارمزد در مقایسه با سایر بانک‌ها و مؤسسات، ایجاد و کسب رضایت و اعتماد در مشتریان، اتصال به شبکه شتاب و همچنین ارائه خدمات مناسب و متنوع از مزایای صندوق امداد ولایت است.

بیشتر بخوانید: پرداخت ۷۱ میلیارد تومان وام قرض الحسنه به نیازمندان در استان تهران

وی همچنین به تعداد شعب و عاملان صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در استان تهران اشاره کرد و ادامه داد: سه شعبه از این صندوق در کلان شهر تهران واقع در خیابان شریعتی (کوچه بیرجند)، خیابان فرجام و مالک اشتر و ۴۴ عامل در دفاتر کمیته امداد کار پرداخت تسهیلات به نیازمندان را برعهده دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد صندوق قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی از ارائه خدمت مشاوره رایگان  به ۱۰ هزار و ۳۳۰ نفر در مرکز مشاوره راه زندگی‌ کمیته امداد استان خبر داد. 

 مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه ارائه خدمات مشاوره موجب پایداری خانواده‌ها و گامی مهم در تقویت توانمندسازی مددجویان است، اظهار کرد: مرکز مشاوره کمیته امداد استان طی سال گذشته به ۱۰ هزار و ۳۳۰ نفر خدمت مشاوره رایگان ارائه کرده است. 

وی گفت: همچنین این مرکز در راستای کمک به زوج‌های جوان برای ایجاد آمادگی بیشتر پیش از ازدواج برای ۱۹۲۷ نفر مشاوره رایگان ارائه کرده است. 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی افزود: بازگشت به تحصیل ۸۵  نفر، ازدواج مجدد ۲۰۵ نفر از زنان مطلقه و فوت سرپرست و بازگشت به زندگی بیش از ۳۸ نفر از زنان متارکه کرده از دیگر عملکردهای مثبت مرکز مشاوره ‌کمیته امداد استان در سال گذشته است.

این مقام مسئول ارائه مشاوره های تحصیلی و انتخاب رشته برای ۱۳۵۰ نفر، مشاوره و راهنمایی تلفنی  برای ۴۸۰ نفر، مشاوره های فردی و گروهی  ویژه دختران مجرد ۱۹ تا ۳۰ برای ۴۰۰ نفر و برگزاری ۳۵۵ جلسه آموزش های پیشگیرانه وهمایش های آموزشی و مشاوره های گروهی را ‌از دیگر فعالیت های مرکز مشاوره این نهاد برشمرد. 

وی با بیان اینکه مرکز خدمات روانشناختی و مشاوره  کمیته امداد امام خمینی (ره) درخراسان شمالی فعالیت خود را از اسفند ۹۹ آغاز کرده است، اظهار کرد: این مرکز انواع خدمات مشاوره از جمله مشاوره‌های حقوقی، مهارت‌های زندگی، ازدواج، تحصیلی، مذهبی و کودکان را به مراجعه کنندگان ارائه می‌کند.

الهی راد با اشاره به اینکه در قالب این مرکز به دنبال ارائه مشاوره و توسعه خدمات‌رسانی به جامعه هدف هستیم، اضافه کرد: در این مرکز به صورت رایگان به مددجویان زیرپوشش خدمات ارائه و دیگر افراد براساس تعرفه تعیین شده می‌توانند خدمات مشاوره‌ای دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، تقویت مهارت‌آموزی و توان‌افزایی در خانواده‌های تحت حمایت مهمترین هدف راه‌اندازی مراکز مشاوره در کمیته امداد است. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • مزایده اموال شناسایی شده متهم پرونده کثیرالشالکی بهمئی
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند