Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیکوکاران استان تهران تا پایان مرداد ماه امسال پنج میلیارد و ۵۶۴ میلیون تومان در صندوق قرض الحسنه کمیته امداد سپرده گذاری کردند.

مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان تهران ، گزارشی از عملکرد صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از ابتدای سال جاری ارئه کرد.

به گزارش صدای ایران،علیرضا پیران، مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان تهران با بیان اینکه یکی از خدمات کمیته امداد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه است،گفت: تسهیلات قرض الحسنه این نهاد در جهت کمک به اشتغال، درمان، جهیزیه، تحصیل، مسکن و رفع مشکلات و نیازمندی های مختلف خانواده های تحت حمایت پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت توسط کمیته امداد و با اخذ مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با هدف کمک به ترویج فرهنگ قرض الحسنه و تحقق سیاست های بانکداری اسلامی و همچنین پرداخت تسهیلات به نیازمندان تاسیس شده است و هم اکنون با اتصال به شبکه ی شتاب و تبادلات بانکی آمادگی ارائه خدمات نوین بانکی به مشتریان خود را دارد.

پیران با اشاره به سپرده گذاری خیران در شعب صندوق امداد ولایت تهران، بیان کرد: نیکوکاران در استان تهران تا پایان مرداد ماه امسال پنج میلیارد و ۵۶۴ میلیون تومان در صندوق قرض الحسنه کمیته امداد سپرده گذاری کرده اند.

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان تهران با بیان اینکه چهار هزار و ۹۸۶ فقره تسهیلات حمایتی قرض الحسنه در پنج ماهه ابتدای امسال به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان استان پرداخت شد، افزود: چهار هزار و ۶۲۸ فقره تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۶۰۷ میلیون تومان و ۳۵۸ فقره به مبلغ پنج میلیارد و ۱۸۴ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی است.

وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات در صندوق امداد ولایت به صورت قرض الحسنه و با حداقل کارمزد به متقاضیان انجام می شود، بیان کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند با مراجعه به شعب صندوق امداد ولایت و دفاتر کمیته امداد در استان تهران و تکمیل مدارک نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایند.

پیران ادامه داد: نیکوکاران، صندوق‌های محلی و خانگی و مساجد می توانند در این صندوق در قالب سپرده ویژه در جاری شدن فرهنگ قرض الحسنه در جامعه سهیم شوند، امیدواریم با مشارکت خیران و سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت بتوانیم شرایط مناسبی را برای حل مشکلات نیازمندان فراهم کنیم.

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان تهران گفت: سپرده گذاران می توانند با اعتماد به صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به افراد نیازمند تسهیلات پرداخت کنند؛ نیکوکاران نیز می توانند پس از سپرده گذاری، فرد نیازمند به وام را به صندوق معرفی و صندوق قرض الحسنه به عنوان کارگزار وام مورد نظر را به درخواست کننده پرداخت کند.

وی در مورد عدم افزایش شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، گفت: سیاست صندوق امداد ولایت ارائه خدمات به صورت بانکداری الکترونیکی و بدون نیاز به مراجعه به شعب این صندوق انجام می شود و ارائه خدمات در دفاتر کمیته امداد توسط عوامل اجرایی صندوق امداد ولایت انجام می شود و در این جهت نیازی به افزایش شعب در استان تهران نداریم.

انتهای پیام/

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم‌سازی روستایی اظهار کرد: برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی تاکنون ۹۷۲۲ نفر متقاضی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این تعداد ۴۰۹۰ خانوار قرارداد بسته‌اند.

دائمی افزود: از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۲ تسهیلات با کارمزد پنج درصد تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان از اعتبار سال ۱۴۰۲ جهت احداث واحدهای مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت به استان ابلاغ گردید.

وی با بیان اینکه سهمیه تسهیلات ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت سال ۱۴۰۲ یازده هزار واحد است، گفت: به متقاضیانی که در سال قبل از تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی استفاده کرده‌اند، اما موفق به تکمیل و بهره‌برداری از واحد مسکونی خود نشده‌اند مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان دیگر در قالب متمم تسهیلات پرداخت می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ابتدای کار، ساخت خانه برای افراد فاقد مسکن یا مسکن غیر مقاوم بود، ادامه داد: هم اکنون گیلان جز استان‌های پیشرو در مقاوم سازی مسکن است.

دائمی با اشاره به اینکه استان گیلان در مقاوم سازی خانه‌های روستایی از متوسط کشوری بالاتر است، گفت: درصد خانه‌های مقاوم در سطح روستاهای استان بر اساس آمارگیری مسکن روستایی معادل ۵۹ درصد بوده که شاخص کشوری ۵۴ درصد است.

کد خبر 6089744

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی