Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان تهران، محسن وليئي، مديركل كميته امداد استان تهران با اشاره به اينكه براساس برنامه‌ريزي‌هاي كميته امداد حدود 40 سرفصل با بيش از 120 بسته خدمات حمايتي داريم كه اين بسته‌ها با توجه به سنين و گروه‌هاي مختلف به جامعه ارائه مي‌شود، اظهار كرد: حدود 33 ميليارد تومان تسهيلات قرض‌ا‌لحسنه كارگشايی و اشتغال به مددجويان و نيازمندان واجد، توسط صندوق قرض‌الحسنه امداد ولايت استان تهران پرداخت شده است كه اين ميزان تسهيلات براي رفع مشكل حدود 13 هزار نفر از مددجويان و متقاضيان واجد شرايط پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي با اشاره به اينكه تسهيلات كارگشايی يكی از خدمات ارزنده كميته امداد است كه به صورت قرض‌‌الحسنه و با در نظر گرفتن نيازهای اساسی مددجويان برای رفع مشكلات تحصيلی، فرهنگی، معيشتی و درمان آن‌ها پرداخت می‌شود، افزود: تسهيلات كارگشايی تا سقف ۵۰ ميليون ريال با هدف رفع مشكلات درمانی، تحصيلی، مسكن و ساير نيازهای مددجويان و متقاضيان واجد شرايط پرداخت می‌شود.

وليئی با بيان اينكه كارمزد وام‌های ارائه شده سه درصد است، بيان كرد: صندوق قرض‌الحسنه امداد در استان تهران براساس اساسنامه كميته امداد و برای ارائه تسهيلات كارگشايی به جامعه هدف اين نهاد راه‌اندازی شده است و معرفی افراد برای پرداخت تسهيلات به مددجويان و نيازمندان واجد شرايط در جهت ايجاد اشتغال، كمك هزينه‌ ازدواج، مسكن،كمك هزينه تحصيل توسط ادارات كميته امداد در سطح استان است و پرداخت تسهيلات از طريق شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولايت استان تهران انجام می‌شود.

مديركل كميته امداد استان تهران گفت: همه اشخاص حقيقی و حقوقی می‌توانند با مراجعه به شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولايت و همچنين يكي از ادارات كميته امداد با تكميل مدارك نسبت به افتتاح حساب اقدام کنند.

وی با بيان اينكه سپرده گذاران می‌توانند با اعتماد به اين صندوق به افراد نيازمند تسهيلات پرداخت كنند، تصريح كرد: نيكوكاران می‌توانند پس از سپرده‌گذاری، فرد نيازمند به وام را به صندوق معرفی و صندوق قرض‌الحسنه به عنوان كارگزار وام مورد نظر را به درخواست كننده پرداخت كند.

وليئی تصریح كرد: صندوق قرض‌الحسنه امداد ولايت تحت نظارت بانك مركزي آغاز به فعاليت كرده و به صورت مستقل در زمينه‌های عمليات مالی، جذب سرمايه و سپرده خيران در قالب قرض الحسنه، كاهش زمان انتظار دريافت خدمات نيازمندان، شناسايی دقيق و ارائه تسهيلات، ترويج سنت حسنه و واجب فراموش شده قرض الحسنه و ... در حال خدمت رسانی به جامعه هدف و اقشار نيازمند است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد

مدیرعامل بنیاد حیات از برنامه کمیته‌امداد برای ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت‌های نظام بانکی و حسب نظر بانک مرکزی، سقف تسهیلات اشتغال در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش نیافته و با توجه به بازتوزیع دستگاه‌ها در قانون بودجه، ۳۰ هزار میلیاردتومان برای کمیته امداد پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی همراه است.

مرتضی فیروزآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ در مصوبه بودجه سالانه، بندی مبنی بر ایجاد سالانه ۵۰۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد لحاظ شده است، اظهار کرد: برای اجرای این بند از مصوبه پیش‌بینی‌هایی شده که باید زیرساخت‌های لازم توسط وزارتخانه‌های مربوطه فراهم شود که در سال ۱۴۰۲ حداقل ۲۶۰ هزار طرح اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، منابع پیش‌بینی شده توسط قانون بودجه معادل ۳۵ هزار میلیارد تومان بود و ۵۰۰۰ میلیاردتومان نیز از محل جزء ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ تخصیص یافت. در سال گذشته برآورد کمیته امداد این بود که اگر سرانه اشتغال ۱۰۰ میلیون تومان باشد، می‌توان حدود ۴۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد، اما در این زمینه امداد با چند مانع مواجه شد؛ مورد اول این بود که عملا جذب و فرآیند پرداخت تسهیلات جزء ۳ با تاخیر آغاز شد و تحقق آن بسیار پایین بود. همچنین به واسطه تورم، میزان سرانه تسهیلات برای هر فرد به میانگین ۱۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد که طبیعتا منجر به کاهش تعداد اشتغال خواهد شد.

معاون رئیس کمیته امداد ادامه داد: همچنین تنها ۳۰ هزار میلیارد تومان از منابع جزء ۴ کمیته امداد به استان‌ها ابلاغ شد که ۲۴.۸ همت از این میزان و معادل ۸۲ درصد جذب شده است.

فیروزآبادی درخصوص میزان سرانه تسهیلات اشتغال در سال گذشته بیان کرد: سال ۱۴۰۱ میزان سرانه تسهیلات ۸۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال گذشته برای هر نفر میانگین معادل ۱۲۵ میلیون تومان افزایش یافته است؛ به عبارتی میزان سرانه تسهیلات با افزایش ۱.۵ برابری همراه بوده است.

مدیرعامل بنیاد حیات با بیان اینکه سرانه تسهیلات اثر مستقیمی بر کیفیت مشاغل و خودکفایی مددجویان دارد، گفت: تغییر سیاست به سمت افزایش سرانه تسهیلات منجر به افزایش خودکفایی افراد می‌شود، به طوریکه طی سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خودکفا شدند؛ این‌ افراد کسانی بوده‌اند که سنوات قبل دارای شغل شدند و به پایداری شغل رسیدند و پس از مدتی از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند.

فیروزآبادی در پاسخ به این سوال که چه کسانی مخاطبان اشتغال کمیته امداد هستند؟ تصریح کرد: ۵۰ درصد مخاطبان کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، همچنین ۵۰ درصد مخاطبان را نیز ساکنان روستاها تشکیل می‌دهند. ۹۰ درصد مخاطبان کمیته امداد فاقد مدارک دانشگاهی بوده و دارای دیپلم و پایین‌تر از دیپلم هستند که باید با مهارت‌آموزی برای اشتغال آماده شوند. به عبارتی عموما مراجعه‌کنندگان به کمیته امداد زن، روستایی و فاقد مدارک دانشگاهی هستند.

وی همچنین درخصوص رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط کمیته امداد نیز گفت: عموما رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط امداد شامل مشاغل روستایی مانند دام و دامپروری، صنایع دستی و قالیبافی و همچنین مشاغل خدماتی است. در حال تلاش هستیم تا جوانان تحت پوشش را نیز به سمت مشاغل مربوط به دانش بنیان حرکت دهیم.

مدیرعامل بنیاد حیات در ادامه درخصوص هدف‌گذاری امداد برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳ نیز بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های نظام بانکی و حسب نظر بانک مرکزی، سقف تسهیلات اشتغال در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است و با توجه به بازتوزیع دستگاه‌ها در قانون بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومان برای کمیته امداد پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی همراه است. با این وجود در تلاش هستیم در سال جاری با بهره‌گیری از سایر منابع حداقل ۳۰۰ هزار اشتغال جدید در سال جاری ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید